Beschikbare vacatures

Bedieningsmedewerker
Het team van Brasserie het Gemaal is op zoek naar part- en fulltimers die ons team komen versterken! Als bedieningsmedewerker zorg je ervoor dat onze gasten zich voelen door jouw passie voor eten en drinken en in te spelen op hun wensen. Je hebt gevoel voor gastvrijheid, oog voor detail, positieve instelling en je houdt van hard werken. De gast staat bij jou altijd centraal en je hebt minimaal 1 jaar ervaring. Ervaring is een pre, maar zeker geen must. Wil jij onderdeel uitmaken van het gezelligste team en leukste tentje in Halfweg en daarnaast je kennis en kwaliteiten verbeteren in de hospitality ook tijdens de weekenden?

Part- & Fulltimers meld je dan nu aan! De functie medewerker bediening is per direct beschikbaar. Sollicitaties met CV+pasfoto graag via [email protected]

Een fanatieke afwasser (minimaal 16 jaar en in de weekenden)
Als afwasser draag je zorg voor schoon servies, bestek en keukenitems. Deze onmisbare schakel in ons team weet van aanpakken, werkt zelfstandig en is flexibel inzetbaar om de keuken of bediening te assisteren op drukke momenten. 

De functie afwasser/keukenhulp is per direct beschikbaar. Sollicitaties met CV+pasfoto graag via  [email protected]