Bijzondere momenten verdienen een sensationeel uitzicht

Contact

Iets te vieren?

Wanneer u iets te vieren heeft, bent u bij Brasserie het Gemaal aan het juiste adres! Wij werken graag mee aan het organiseren van een geslaagde dag en doen onze uiterste best er een onvergetelijke belevenis van te maken.

Voor een vergadering of besloten feest verwijzen wij u graag door naar Restaurant Long Island in Hoofddorp. Wij hebben daar een ruimte voor ongeveer 50 personen met aansluitend terras aan het water met sensationeel uitzicht over de Toolenburger Plas. Wij stellen graag met u een arrangement samen. Klik op onderstaande button voor een overzicht van alle arrangementen. 

B&D Catering Hospitality Support

Wist u dat Brasserie Het Gemaal en Restaurant Long Island ook cateringontvangsten kunnen verzorgen bij u op het bedrijf, thuis of andere gewenste locaties?
Wij verzorgen catering op elk gewenst niveau. Van een weiland tot fabriekshal, van duizend bitterballen tot chique viergangendiner. Wij maken graag een offerte op maat voor uw partij of evenement. Een locatie waar wij veelvuldig sportieve evenementen mogen verzorgen is het Olympisch Stadion Amsterdam, waar wij tevens preferred supplier zijn voor alle vipcatering. Natuurlijk komen wij ook graag bij uw thuis of op kantoor. Wij denken ook graag mee met de overige zaken voor uw evenement, zoals bijvoorbeeld een tent, audiovisueel, entertainment, decoratie, etc.

Onder de meest uitdagende omstandigheden onze gasten tevreden naar huis laten gaan, daar draait het om!

Bekijk de site